Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
 

 1. Εξόφληση στο κατάστημα

  Έαν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα μας, τότε έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή τους.

  Σημείωση: Παρακαλούμε να προσέρχεσθε για την παραλαβή της παραγγελίας αφού λάβετε ενημερωτικό μήνυμα ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή
   
 2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓ/ΜΟΥ : ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
  IBAN:  GR 7701102350000023500258449

  Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, είναι απαραίτητο να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: [email protected] ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 776940.

   
 3. Αντικαταβολή ( πληρωμή μετρητοίς κατά την παραλαβή/παράδοση)

  Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας το ποσό της κατά την παράδοση από την εταιρία κούριερ.

  Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο στον διανομέα κατά την παράδοση - παραλαβή.

  Έαν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,5 ευρώ. Για αγορές αξίας άνω των 50€ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  *** Σημείωση: για τα προϊόντα με επιθυμητή διάσταση (πχ χαλιά, μοκέτες κλπ) δεν ισχύει ο τρόπος πληρωμής αντικαταβολή. Θα προηγηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση προτού αποσταλεί η παραγγελία σας.

 4. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

  Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εφόσον έχετε επιλέξει πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα κατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας σας.

  Το κατάστημά μας υποστηρίζει την πληρωμή με όλους τους τύπους πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών (Visa, Mastercard, κλπ.) Μπορείτε να πληρώσετε μέχρι 12 άτοκες δόσεις, αναλόγως ποσού.

  Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Εθνικής ( i-bank) η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.carpetlinen.gr.

  Στην διαδικασία αυτή, η www.carpetlinen.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.carpetlinen.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

   

  Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 776940 ή στο [email protected]

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
 
Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου η διαδικασία είναι πολύ απλή. Συμπληρώνετε το αντίστοιχο πεδίο κατά την διαδικασία παραγγελίας και καταχωρείτε τα φορολογικά στοιχεία που σας ζητούμε. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση με γρήγορο και απλό τρόπο.